Uudised

Tirespot sõlmis koostöölepingu Padelsquare Padelikeskusega

Oleme äärmiselt põnevil teatades uuest ja põnevast koostööst Padelsquare Padelikeskusega Pärnus, mis on suurepärane uudis kõigile padel-tennise ja aktiivse elustiili harrastajatele. See koostöö ühendab kvaliteetsed padel-tennise võimalused ja meie kohustuse pakkuda parimat teenust ja tooteid oma klientidele.

Padel-tennis, tuntud ka kui padel, on üks kiiremini kasvavaid spordialasid maailmas, mis pakub fantastilist võimalust nautida sporti vabas õhus. Meie koostöö Padelikeskusega Pärnus avardab veelgi meie pakkumisi ja võimaldab klientidel ühendada oma kirg autonduse ning sportlike tegevuste vastu.

Kui otsite aktiivseid elustiili võimalusi Pärnus või soovite lihtsalt proovida midagi uut ja põnevat, siis Padelsquare Padelikeskus on ideaalne koht. Oleme uhked, et saame seda koostööd teiega jagada ja ootame põnevusega, kuidas see meie kogukonda rikastab.

Tirespot OÜ on sõlminud erakordse koostöölepingu Padelsquare padelikeskusega. Uus leping võimaldab meil mitte ainult toetada Padelsquare padelikeskust, vaid annab meile ka võimaluse tuua teieni midagi erilist – Tirespot nimelise padeliväljaku! See tähendab, et kõik padelisõbrad saavad nüüd nautida parimat mängukogemust meie enda väljakul, mis on osa Padelsquare neljast suurepärasest väljakust.

See koostöö on meile südamelähedane, kuna usume, et padel on mitte ainult suurepärane spordiala, vaid ka suurepärane viis ühendada inimesi ja luua kogukondi. Meie eesmärk on pakkuda teile mitmekülgset ja kvaliteetset kogemust nii autode hoolduse kui ka vaba aja veetmise osas ning see uus väljak on selle idee täiuslik kajastus.

Loodame, et teie kõik olete sama põnevil kui meie selle uue etapi üle meie ettevõtte ja Padelsquare koostöös ning ootame teid kõiki külastama meie uut Tirespot padeliväljakut Padelsquare keskuses!

Jälgige meie kodulehte ja sotsiaalmeediakanaleid, et olla kursis kõigi uudistega selle põneva koostöö kohta ning ärge unustage broneerida aega padelimänguks uuel Tirespot nimelisel väljakul!

Täname veelkord teid kõiki usalduse eest ning kohtume padeliväljakul!

Broneerimiseks külastage Padelsqyare kodulehte.

Tirespot meeskond